Kosten keuken wrappen

De kosten van het keuken wrappen kan variëren. Deze kosten verschillen afhankelijk van de grootte van de keuken, het type wrapmateriaal dat je kiest en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen variëren de kosten voor het wrappen van enkele honderden tot een paar duizend euro. Het gebruik van hoogwaardige vinylfolie en professionele installatie kan de kosten verhogen, maar het kan de levensduur van de wrap verlengen.

Een compleet nieuwe look kan al vanaf € 699,-

Wat het kost om je keuken te laten wrappen is afhankelijk van verschillende factoren. Voor een standaard keuken met gemiddelde afmetingen en een eenvoudig ontwerp, kun je er van uit gaan dat de kosten aan de lagere kant van dit spectrum vallen. Een grotere keuken, meer complexe ontwerpkeuzes of wanneer er voorbereidende reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden hebben uiteraard invloed op de prijs.


Voorbeelden en kosten voor een nieuwe look


De getoonde kosten zijn een indicatie. Bedragen worden gebaseerd op materiaalkeuze, woonplaats en staat van de keuken. (Genoemde prijzen zijn voor alle zichtkanten van de keuken)


Wat zijn de kosten van het wrappen van een kleine keuken? € 599,-

Kleine keuken tot 9 deurtjes en/of lades. 

vanaf € 699 euro

Wat kost een middelgrote keuken wrappen?

Middelgrote keuken vanaf 10 deurtjes en/of lades. 

vanaf € 999 euro

De kosten van deze betonlook keuken, kleur; grijs Wit Helmond

Gemiddelde keuken vanaf 15 deurtjes en/of lades. 

vanaf € 1299 euro

Matzwart Zwart Keuken Plakken Wrappen Folie Stickers Verbouwen Restyle

Grote keuken vanaf 20 deurtjes en/of lades. 

vanaf € 1499 euro

Wat kost het wrappen van het keukenblad en de achterwand van de keuken

Keukenblad & achterwand inclusief nieuwe kitranden. 

vanaf € 575 euro


 

Vraag een offerte met de exacte kosten aan!

Neem voor een juiste prijsopgave met de exacte kosten voor het wrappen van je keuken contact op met keukenplakken.com. * Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten * Prijzen zijn inclusief materiaal, montage en garantie.


Wat bepaalt de prijs voor het wrappen?

 

De prijs van de keuken wordt grotendeels bepaald door het aantal kastjes en lades. Tegen een meerprijs wrappen we ook het aanrechtblad als ook de achterwand.

 

Verder spelen de volgende factoren een rol bij het bepalen van de prijs voor het wrappen van je keuken.

  • De omvang van je keuken, hoe groter de keuken hoe meer folie en tijd er nodig is om het eindresultaat te bewerkstelligen.
  • De voorrijkosten, we werken in heel Nederland en België.
  • De complexiteit van de keuken, denk aan open kasten, aanrechtblad, achterwand en kleinere elementen.
  • Extra werkzaamheden; als er voorafgaand aan het wrappen reparatiewerkzaamheden nodig zijn, zoals het opvullen van beschadigingen of het herstellen van kastdeuren, kunnen deze extra kosten met zich meebrengen

Voordeliger en sneller dan verbouwen

 

Het wrappen van je keuken is nog altijd veel voordeliger dan een nieuwe keuken of het renoveren van je keuken. Daarnaast hoef je de deur niet uit en kun je dezelfde avond je keuken weer gebruiken.

 

Het vervangen van je kastjes of aanrechtblad is een tijdrovend als ook duur verhaal. Wrappen van je keuken kost een fractie van bovenstaande opties en geeft hetzelfde WAUW gevoel.

 

Daarnaast is de keuze in folies veel groter dan de “standaard” mogelijkheden in een keukenzaak. Jij bepaalt zelf de gehele nieuwe uitstraling van je keuken. Je kiest de kleur voor de kasten, eventueel een nieuw design op je blad en/of achterwand.

Maak het af met nieuwe grepen

 

 Met nieuwe handgrepen maak je je nieuwe look helemaal af. Ook dit zijn de kosten niet en toch zorgt dit voor de finishing touch in jouw nieuwe keuken.